SHËRBIME KONSULENCE

Ndërmarrjet vijnë si rezultat i ambicjeve të sipërmarrësve për të krijuar diçka të re: kjo ambicie shndërrohet në një ide dhe më pas, ideja kthehet në një produkt dhe shërbim. 99% e ndërmarrjeve të regjistruara shqiptare janë SME-të dhe ato japin më shumë se 80% të rritjes neto të vendeve të punës dhe angazhohen më shumë se 2/3 e fuqisë punëtore të sektorit privat. Në rastin e Shqipërisë, gjithashtu të ngjashme me vendet e tjera të para-pranimit në BE, SME-të kanë nënçmuar pritshmërinë e tyre për shkak të kombinimit të problemeve që variojnë nga klima e investimeve, zbatimi i ligjit, qeverisja e korporatave, infrastruktura që mundëson biznesin dhe së fundi, por jo me më pak rendesi ndërmarrësi dhe aftësitë e Menaxhimit të Biznesit. Këto pengesa ulin aftësinë e SME-ve shqiptare për të konkurruar siç duhet me SME-të evropiane dhe përrrjedhimisht te mbijetojnë ne konkurrencën e tregut të BE pasi të jenë anëtarë me të drejta te plotë.

SME Albania merr pjesë në Good Practice Forum 2018

Instituti Shqiptar i SME-ve, SME Albania, është duke marrë pjesë në Forumin e Praktikave të Mira 2018

Mundësitë më të mira të bizneseve të vogla për vitin 2018

Referuar portalit The Balance për vitin 2018 ekziston një listë me mundësitë më të mira të bizneseve të vogla, të zgjedhur nga një shumëllojshmëri industrie.

Krisiko ART, sipërmarrja e dekorit dhe eventeve

Shumëkush i ka parë por shumë pak e dinë…Objekte dekorues në pazarin e Ri të Tiranës dhe objekte të tjera të vendosura përgjatë Bulevardit

Rreth Nesh!

PLATFORMË EDUKIMI DHE TRAJNIMI

SME Albania ofron një platformë edukimi dhe trajnimi, që furnizon me njohuri e informacion, që mbështet sipërmarrësit në arritjen e sukseseve në aktivitetet e tyre.

Ky Institut do ti ofrojë mundësi sipërmarrësve të mësojnë dhe të njihen me praktika e koncepte të reja gjatë drejtimit të bizneseve të tyre, në mënyrë që të kenë mundësi të adresojnë problematikat, që lindin në sektorët dhe bizneset përkatëse.

AKADEMIA VERORE

AKADEMIA VERORE

Instituti Shqiptar i SME-ve, SME Albania, ka ndërmarrë iniciativën e organizimit të Akademisë Verore të SME-ve çdo vit përgjatë muajit Korrik.

Lexo Më Shumë

SASME 2017

Instituti Shqiptar i SME-ve – SME Albania – në bashkëpunim me Köstinger Consulting ju njofton organizimin e edicionit të…

Lexo Më Shumë

SASME 2018

Instituti Shqiptar i SME-ve “SME Albania” organizon për të dytin vit radhazi Akademinë Verore për SME-të me temë…

Lexo Më Shumë

Regjistrohu Dhe Merr Përditësime

Merr Përditësime Dhe Udhëzime Falas Në Kutinë Tënde Postare

SHËRBIMET TONA PËR JU

INVESTIMET E FILLIMIT

01.

Ne, në SME Shqipëri, besojmë se duhet të nxisim inovacionin dhe sipërmarrjen.

PLANIFIKIMI FINANCIAR

02.

Instituti fokusohet në nxitjen e sipërmarrësve me besimin për të patur sukses në biznes dhe për të mbijetuar në tregjet konkurruese.

KONSULTIM BIZNESI

03.

Instituti ofron një mundësi për sipërmarrësit ekzistues për të mësuar dhe kuptuar gjëra dhe koncepte të reja gjatë drejtimit të bizneseve të tyre.

POSTIMET E FUNDIT