0

Tregtia e jashtme, Gusht 2017

Në Gusht 2017 eksportet e mallrave arritën vlerën 18 mld lekë, duke u rritur me 12,0 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë dhe duke u ulur me 25,6...

0

Tregtia e jashtme, Korrik 2017

Në Korrik 2017 eksportet e mallrave arritën vlerën 25 mld lekë, duke u rritur me 9,7 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë dhe me 9,4 %, në krahasim...

0

Mbështetje e FEI dhe ProCredit Bank për SME-të

Fondi Europian për Investime (FEI) dhe Grupi ProCredit do të ofrojnë një shtesë të fondit prej 450 milionë euro për bizneset novatore SME, duke sjellë në total 820 milion euro për këto biznese. Financimi...

0

Tregtia e jashtme, Qershor 2017

Në Qershor 2017 eksportet e mallrave arritën vlerën 23 mld lekë, duke u ulur me 0,3 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë dhe me 7,1 %, në krahasim...

0

Mbyllet edicioni i parë i Akademisë Verore për SME

Instituti Shqiptar i SME-ve, SME Albania zhvilloi sot Ceremoninë përmbyllëse të edicionit të parë të Akademisë Verore për SME, organizuar në bashkëpunim me Köstinger Consulting. Në këtë ceremoni ishin prezent pjesëmarrësit e Akademisë Verore: SME...

0

Akademia Verore e SME-ve, 10–15 korrik 2017

Instituti Shqiptar i SME-ve – SME Albania – në bashkëpunim me Köstinger Consulting ju njofton organizimin e edicionit të parë të Akademisë Verore të SME-ve në datat 10–15 korrik 2017, në Qendrën Rinore Tiranë. Akademia Verore e SME-ve...