Hapet thirrja për projektet e përbashkëta, fondi 25 mln euro për Itali-Shqipëri-Mali i Zi

Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes bëri me dije se ka hapur thirrjen e parë për projektet e përbashkëta territoriale Itali-Shqipëri-Mali i Zi,  pjesë e programit Interreg IPA që përfshin tre shtete. Fondi i vënë në dispozicion për projektet e propozuara është 25 milionë euro, nga të cilat 85 për qind mbulohen nga…