{:al}Trajnime Profesionale në Menaxhim Biznesi- WIFI Austria{:}{:en}Trajnime Profesionale në Menaxhim Biznesi- WIFI Austria{:}

{:al} Trajnime Profesionale në Menaxhim Biznesi  / DIPLOMË NDËRKOMBËTARE &              Bashkëpunim me Bizneset Austriake Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë (CCI Tirana), në bashkëpunim me Dhomën Austriake të Tregtisë (WIFI INTERNATIONAL), vijon organizimin e trajnimeve “WIFI” ne Menaxhimin e Sipermarrjes Ky ëshë viti i 7º i organizimit te ketyre kurseve trajnimi i…

Details

{:al}Bimët mjekësore- Shqipëria lider në Europë{:}{:en}Bimët mjekësore- Shqipëria lider në Europë{:}

{:al}Bimët mjekësore- Shqipëria lider në Europë Shqipëria vazhdon të mbetet një nga aktorët  kryesor në tregjet ndërkombëtare në sektorin e bimëve medicinale. Tradicionalisht Shqipëria eksporton bimë mjekësore të egra, të papërpunuara, të cilat eksportohen për t’u trajtuar dhe paketuar jashtë vendit. Këto bimë përdoren në industrinë ushqimore për çajra bimorë, në formën e erzave për…

Details

{:al}Pyet Ekspertin! Krijimi i partneriteteve, Znj. Ingrid Konomi{:}{:en}Ask the expert! PhD. Ingrid Konomi{:}

{:al}Znj. Ingrid Konomi është pedagoge e Fakultetit Ekonomik në degën e Financës. Znj. Konomi ka qenë Dekane e Fakultetit Ekonomik në Albanian University. Pas përfundimit të Doktoraturës është angazhuar dhe si experte financiare në disa projekte. [embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=r-0LW9Mt6MI[/embedyt]{:}{:en}[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=r-0LW9Mt6MI[/embedyt]{:}

Details