{:al}Bimët mjekësore- Shqipëria lider në Europë{:}{:en}Bimët mjekësore- Shqipëria lider në Europë{:}

{:al}Bimët mjekësore- Shqipëria lider në Europë Shqipëria vazhdon të mbetet një nga aktorët  kryesor në tregjet ndërkombëtare në sektorin e bimëve medicinale. Tradicionalisht Shqipëria eksporton bimë mjekësore të egra, të papërpunuara, të cilat eksportohen për t’u trajtuar dhe paketuar jashtë vendit. Këto bimë përdoren në industrinë ushqimore për çajra bimorë, në formën e erzave për…